Schedules

Fitness Schedule - March 2020

Want to book a class? Have questions? Please call the Athletic Club Desk 802-457-6656.

SUNDAY Fitness Class & Class Time Instructor & Class Length
  8:00am: Indoor Cycling Eric (60 min)
  9:30am: Hatha Yoga Lalita (60 min)
MONDAY Display Time & Class Instructor & Class Length
  6:30am: Gym Fit Carly (60 min)
  8:30am: Body Sculpt Carly (60 min)
  9:45am: Slow Flow Yoga Amanda (75 min)
  10:30am: Aqua Fit Kerry (60 min)
  5:30pm: Adult Only Swim NA (90 min)
  5:45pm: Power Hour Andrew N. (60 min)
  5:45pm: Indoor Cycling Tom (45 min) 
TUESDAY Display Time & Class Instructor & Class Length
  6:45am: Indoor Cycling Jen (45 min)
  8:30am: Mat Pilates Karen (60 min)
  8:30am: Pilates Essentials (In Studio)* Angela (55 min) Limited Space
  9:45am: Yoga & Meditation Shoshana (60 min)
  10:30am: Pilates Intermediate (In Studio)* Trina (55 min) Limited Space
  11:30am: Pilates Essentials (In Studio)* Trina (55 min) Limited Space
  1:00pm: Chair Yoga Amanda (45 min) Pre-sign up required on Monday. Cancelled: 3/17
  5:45pm: Indoor Cycling Bonnie (45 min)
WEDNESDAY Display Time & Class Instructor & Class Length
  6:30am: Gym Fit Andrew S. (60 min)
  8:30am: Body Sculpt Carly (60 min)
  9:45am: Yin Yoga Amanda (75 min)
  10:30am: Aqua Fit Liz (60 min)
  11:15am: Vinyasa Yoga Amanda (60 min)
  5:45pm: Power Hour Andrew N. (60 min)
  5:45pm: Indoor Cycling Carly (45 min)
THURSDAY Display Time & Class Instructor & Class Length
  6:45am: Indoor Cycling Eric (60 min)
  8:30am: Mat Pilates Lucy (60 min)
  8:30am: Pilates Essentials (In Studio)* Angela (55 min) Limited Space
  9:45am: Mindful Yoga Shoshana (60 min)
  10:30am: Pilates Intermediate (In Studio)* Trina (55 min) Limited Space
  11:30am: Pilates Essentials (In Studio)* Trina (55 min) Limited Space
  12:00pm: PiYo Jody (60 min)
  5:30pm: Aqua Aerobics* Body by Bari (60 min)
  5:45pm: Indoor Cycling Jen (45 min)
  6:30pm: Adult Only Swim NA (75 min)
FRIDAY Display Time & Class Instructor & Class Length
  6:30am: Gym Fit Andrew S. (60 min)
  8:30am: Body Sculpt Carly (60 min)
  9:45am: Flow & Restore Yoga Amanda (90 min)
  10:30am: Aqua Fit Andrew S. (60 min)
SATURDAY Display Time & Class Instructor & Class Length
  8:00am: Hatha Yoga Lalita (75 min)
  10:00am: Indoor Cycling Carly (45 min)
  10:00am: Kundalini Yoga Justein (60 min)

*Classes marked with an asterisk require an additional fee or pre-registration is encouraged.

February Pop-up Classes:
Friday, Feb 28: Wine Yoga - 5:30-6:30pm, Amanda; $20 per person (Ages 21+ Only)

March Pop-up Classes:
Saturday, March 21: Color it Out Wellness Workshop - 11:30am-3pm, Justein; Members: $15, Non-members: $20
Saturday, March 28: Aqua Bootcamp - 9:30-10:30am, Andrew S.; Non-members: $15

MARCH CLASS CHALLENGE: 
Pick up a class challenge card from the club desk, then every time you take a class in March, our desk staff will stamp your card. The 3 participants who take the most classes will all receive prizes, AND we will have a random drawing of all class challenge entries for a prize! 

Tennis Schedule - March 2020

Pre-registration is needed for all Weekend Clinics & Pickleball Open Courts.
Call 802-457-6656 to register. 

SUNDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
  9:00am: Round Robin Self-Serve (90 min) Courts 1 & 2 
     
MONDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
  8:00am: Pickle Ball Open Court* (120 min) Court 2
     
TUESDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
  10:00am: Shot of the Day Clinic John (60 min)
  3:30pm: Junior Tennis (March 3 - 31) (60 min) For beginner - intermediate players ages 7-13
  6:00pm: Round Robin Mike (120 min)
WEDNESDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
  8:00am: Pickle Ball Open Court* (120 min) Courts 1 & 2
  10:00am: Coached Doubles* John (120 min) MAX 6 players Cancelled: 3/4
THURSDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
     
     
FRIDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
  8:00am: Pickle Ball Open Court* (120 min) Court 2
  10:00am: Strokes & Techniques Clinic Adri (60 min)
SATURDAY Display Time & Activity/Class Instructor & Class Length
  10:00am: Cardio Tennis Clinic* Mike (60 min) MAX 6 players
  11:00am: Coached Doubles Clinic* Adri (120 min) MAX 8 players

*Classes marked with an asterisk require an additional fee or pre-registration is encouraged.

March Pop-up Class:
Saturday, March 14: Shamrocks & Serves - 3-5pm, Members: $15, Non-members: $25